Skip to main content

Uitzenden

Uitzenden

Als werkgever heeft u maar 1 belang, dat is uw bedrijfsbelang. Dat gaat niet zonder goed opgeleid en gemotiveerd personeel. De Alertec group werft en selecteert voor u het juiste personeel. Daarnaast verzorgt de Alertec group de complete personeelsadministratie en het uitbetalen van de salarissen. Vanzelfsprekend informeren, begeleiden en evalueren wij al onze uitzendkrachten.
De Alertec group levert maatwerk in flexibele arbeid. Om u zo goed en volledig mogelijk van dienst te kunnen (blijven) zijn, vragen wij u regelmatig naar uw bevindingen. Zo kunt u zich blijven richten op uw core business. Wij regelen de rest.

Ervaren medewerkers of nieuwkomers

De Alertec group beschikt over een ruim bestand nieuwkomers en ervaren medewerkers in diverse branches. Dat is handig als we snel een medewerker nodig hebben. Dit kan zowel personeel zijn voor vaste werkzaamheden of voor een tijdelijke klus. Het personeel dat wij leveren hebben we zoveel mogelijk afgestemd op uw wensen, waardoor er een goede match ontstaat! 

Voordelen van uitzenden

  • Snel personeel inzetten bij onvoorziene omstandigheden

  • Geen tijdverlies in het werven van kandidaten

  • We verzorgen de contracten van de medewerkers

  • De verloning van het personeel loopt via Alertec

  • We hanteren de CAO en richtlijnen van de wet

  • De Alertec group neemt het werkgeversrisico op zich

 Persoonlijk

Herkenbaar voor de benadering van de Alertec group is de persoonlijke aanpak, dat merkt u aan onze nauwe betrokkenheid bij uw organisatie. De kracht van de Alertec group ligt in de nuchtere manier van werken en communiceren. Zowel met haar opdrachtgevers als met de uitzendkrachten heeft Alertec korte lijnen en duidelijke afspraken. Wat wij ervaren als een prettige samenwerking. 

Uitgebreid netwerk

We werven onze medewerkers met name in de Noordelijke provincies maar ook door de rest van het land. Wij ervaren dat de motivatie bij personeel uit het noorden hoog ligt. Zo is de reisafstand voor hen geen probleem. Omdat wij ook kantoren in het zuiden van het land hebben kunnen we u landelijk voorzien in een behoefte aan betrouwbaar en vakkundig personeel. 

Interesse?

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Telefonisch kunt u ons bereiken op +31 (0) 88 400 45 00.
U kunt ook een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. via het contactformulier op de website.