Skip to main content

Over de Alertec Group

In 2003 werd Alertec UZB opgericht. De Alertec Group ontstond na de overname van D-jobs en Special Projects in 2016. Gevolgd door de overname van Topwurk Dokkum in 2017. 

Als lid van de NBBU is de Alertec Group de overkoepelende organisatie en drijvende kracht achter verschillende specialistische labels in de uitzendmarkt.

D-jobs, Alertec en Alertec Bouw zijn gespecialiseerd in oplossingen voor uw HR diensten. Alertec ZZP is uw bemiddelingspartner.
Vastgoed ondersteunt u met de aankoop en verhuur van vastgoed. Door deze specialisaties kan de Alertec Group in elke tak inspelen op uw specifieke behoeftes.

Door onze jarenlange ervaring met het creëren en leveren van arbeidsmarktoplossingen helpen wij u uw zakelijke doelen te behalen en uw concurrentiepositie te verbeteren.
Uitzenden
De Alertec group is dé specialist op het gebied van werving & selectie van personeel. Vanuit onze diverse vestigingen in Noord en Midden Nederland staan de professionals van de Alertec group altijd voor u klaar. Vakkennis en een persoonlijke aanpak zijn kenmerkend voor de Alertec Group. Wij leveren maatwerk en daar profeteren zowel werkgever als werknemer van.

ZZP
Vanuit onze diverse labels kunnen wij iedere organisatie ondersteunen wanneer de beschikbare capaciteit niet toereikend is. We beschikken over een ruime portefeuille met medewerkers die bij klanten worden ingezet als projectmedewerker. Deze specialisten hebben veel kwalitatieve ervaring binnen hun eigen vakgebied, zijn flexibel en hebben een uitstekende mentaliteit.

International Recruitment
Bij schaarste van vakkrachten binnen Nederland bestaat de mogelijkheid om via vaste recruitmentbureau's werknemers uit Europa te werven. Hier wordt reeds gebruik van gemaakt door verschillende werkgevers.

Vastgoed
Wij kopen vastgoed aan voor eigen gebruik of we verhuren vastgoed aan gepassioneerde ondernemers. Binnen onze aanpak staat het aangaan van duurzame relaties centraal. Als sparringpartner van de opdrachtgever geloven wij in de kracht van samenwerking op basis van persoonlijke, pragmatische en daadkrachtige aanpak. Samen kiezen we voor kwaliteit, loyaliteit en gerichte samenwerking.
Meer weten?
Wilt u meer weten over de samenwerking met Alertec Group? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om uw wensen voor te leggen en de mogelijkheden te bespreken.

U kunt ons per mail bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bellen op 088 400 45 00 of het contactformulier invullen.