Gespecialiseerd in
Technisch personeel

Vestigingen

Alertec Drachten
Oude Nering 68
9203 AD Drachten
088 400 45 90
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alertec Elst
​​​​​​​Peppelenbos 5b
6662 WB Elst (Gld.)
088 400 45 40
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alertec uitzendbureau

Bent u op zoek naar flexibel, vakkundig en betrouwbaar personeel in de (metaal) techniek? Vast of tijdelijk? Alertec bemiddelt in vraag- en aanbod van gemotiveerd en flexibel personeel. Zo beschikt u op elk gewenst moment over de juiste medewerker(s). Door onze kennis en efficiënte aanpak bespaart u tijd en geld.

Onze werkwijze
Alertec staat voor persoonlijke dienstverlening, specialisatie, ervaring én maatwerk. Onze werkwijze kenmerkt zich door goed luisteren en een scherp inzicht. Al onze adviseurs zijn specialist en begrijpen exact wat u zoekt.

Flexibel en accuraat
Alertec werkt flexibel en accuraat. Zo kunt u Alertec-medewerkers inzetten volgens verschillende contractvormen: tijdelijke projectondersteuning, payrolling en in vaste dienst. Zelfs directe overname is mogelijk!

Vakkrachten vanuit het buitenland
Bij schaarste van vakkrachten binnen Nederland bestaat de mogelijkheid om via ons vakkrachten vanuit Polen, Duitsland en/of Portugal te werven. Hier wordt reeds gebruik van gemaakt door verschillende werkgevers. 

Uitzenden

Als werkgever heeft u maar 1 belang, en dat is uw bedrijfsbelang. Dat gaat niet zonder goed opgeleid en gemotiveerd personeel. Alertec uitzendbureau werft en selecteert voor u het juiste personeel. Daarnaast verzorgt Alertec de complete personeelsadministratie en het uitbetalen van de salarissen. Vanzelfsprekend informeren, begeleiden en evalueren wij al onze uitzendkrachten.

Persoonlijk contact staat hierbij centraal, zowel met onze uitzendkrachten als met u.
Alertec levert maatwerk in flexibele arbeid. Om u zo goed en volledig mogelijk van dienst te kunnen (blijven) zijn, vragen wij u regelmatig naar uw bevindingen. Zo kunt u zich blijven richten op uw core business. Wij regelen de rest.

Outplacement

Er doen zich soms situaties voor, waarin de wegen van werkgever enwerknemer zich dienen te scheiden. Met Alertec Outplacement wordt voorkomen dat mensen en organisaties gevangen blijven in een onbevredigende situatie.

Outplacement biedt werknemers toekomstperspectieven in de volgende situaties: Het boventallig zijn geworden door reorganisatie of fusie. Het niet meer synchroon lopen van de persoonlijke capaciteiten van de werknemer met de eisen van de functie. Een ontstane onwerkbare situatie. Werknemer geeft zelf aan dat de uitdaging in de huidige functie niet langer voldoet. Alertec stelt als doel dat de betrokken medewerker in nauw overleg met de werkgever een nieuwe baan vindt.

Onze aanpak

Als eerste vindt er vrijblijvend een kennismakingsgesprek plaats waarbij ook de coach van Alertec aanwezig is. Wij vinden het van groot belang dat het ‘klikt’ tussen de kandidaat en coach. Het scheppen van een vertrouwensband vinden wij een voorwaarde voor een goede samenwerking. 

Stimulerend en objectief

De coach vervult tijdens het hele traject een stimulerende, adviserende en kritisch toetsende rol en vormt een objectief klankbord. Wij staan voor een goede balans tussen een zakelijke aanpak waarin wij eisen stellen aan de kandidaat en een persoonlijke en open werksfeer.
 

Zorgvuldigheid voorop

Bij een efficiënt begeleidingstraject horen ook heldere afspraken en rapportages. Zo wordt de status van het traject periodiek gerapporteerd
aan de opdrachtgever. Uiteraard is de kandidaat hiervan op de hoogte. Is er een passende functie gevonden? Dan blijft het contact tussen de loopbaancoach, de opdrachtgever en de medewerker nog enige tijd bestaan. Alles gericht op een goede start bij de nieuwe werkgever.
 

Detachering

Iedere organisatie kent momenten dat de beschikbare capaciteit niet toereikend is. Toch moeten de deadlines worden gerealiseerd. Alertec Detachering heeft een groot aantal medewerkers die bij klanten worden ingezet als projectmedewerker. Deze specialisten hebben veel
kwalitatieve ervaring binnen hunvakgebied, zijn flexibel en hebben een uitstekende mentaliteit.
 

Voordelen van flexkrachten

  • Gegarandeerde continuïteit.
  • Gewaarborgde kwaliteit.
  • Snelle invulling van de vacature.
  • U blijft zich concentreren op uw core business.

Adresgegevens

  • Lavendelheide 18, 9202 PD  Drachten
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
© 2020 Alertec Group  - Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacyverklaring.