Skip to main content

Gespecialiseerd
in bouwpersoneel

Vestigingen:

Alertec Bouw Drachten
Oude Nering 68 
9203 AD Drachten
088 - 400 45 90
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Alertec Bouw  Elst
Peppelenbos 5A
6662 WB Elst (Gld)
088 - 400 45 65
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alertec bouw

Heeft u vakkundig & betrouwbaar (flex) personeel nodig? Onze recruiters hebben ruime ervaring in het selecteren van diverse bouw-gerelateerde functies.

Vanuit onze vestiging in Drachten (Frl.) werven we onze medewerkers met name in de noordelijke provincies. Wij ervaren dat de motivatie bij personeel uit het noorden hoog ligt. Zo is reisafstand voor hen geen probleem. In onze vestiging Elst (Gld.) ligt de focus op de zuidelijkere provincies. We kunnen u daardoor landelijk voorzien in een behoefte aan betrouwbaar en vakkundig personeel.

Veiligheid voorop

Onze ervaren vakmensen komen met een standaard pakket hand- en elektrisch gereedschap en uiteraard voorzien van PBM’s naar uw projecten. Mocht er specifieker gereedschap nodig zijn zoals een compressor of las-trafo hoeft u dit enkel aan te geven en nemen wij dit direct mee in de offerte.

Voordelen flexkrachten via Alertec

  • Flexibele afstemming van personeelsbezetting op het aanbod van werk.
  • Snelle en eenvoudige oplossing bij ziekte, vakantie en verlof van eigen medewerkers.
  • Geen werkgeversrisico als ziekteverzuim, langdurige arbeids-ongeschiktheid en re-integratie trajecten (Wet poortwachter)
  • Geen administratieve rompslomp bij de loonadministratie
  • Verminderen van leegloop.
  • Spreiding van risico’s.
  • Geen hoge kosten bij ziekte of WIA.

Flexibilisering van arbeid kent veel vormen. Het kan gaan om een uitzendkracht als tijdelijke vervanging bij ziekte of voor de opvang van werkpieken, het uitbesteden van een langdurig project of detachering van een professional. Alertec Bouw staat garant voor een tijdige loonbetaling van medewerkers en de juiste afdracht van premies aan UWV en Cordares.