Skip to main content

Labels

Om verschillende personele vraagstukken in diverse branches te faciliteren, werken wij vanuit verschillende labels. Deze labels specialiseren zich in een tak van de hr-dienstverlening waardoor wij flexibel kunnen inspelen op de behoefte van onze opdrachtgevers.

Gespecialiseerd in Technisch personeel

We werven onze medewerkers uit Nederland maar kennen inmiddels ook vakmensen in Oost-europa zoals Poolse, Roemeense en Hongaarse medewerkers. We kunnen u landelijk voorzien in een behoefte aan betrouwbaar en vakkundig personeel.

Gespecialiseerd in bouwpersoneel

Ben je op zoek naar nieuw personeel maar geen tijd voor het tijdrovende proces wat hierbij hoort? Onze ervaren recruiters stellen graag de juiste kandidaat aan u voor.

Bemiddelen tussen zzp’ers en opdrachtgevers

ZZP-bemiddeling houdt in dat wij bemiddelen tussen ZZP-ers (zelfstandigen zonder personeel) en opdrachtgevers.

Voor de juiste match op de arbeidsmarkt

Bij D-jobs willen we niet alleen laten zien wat we doen, maar ook hoe en waarom we dat doen. We werken met korte lijnen, zijn persoonlijk en werken doelgericht.

We beschikken over een groot netwerk.

Intens detachering heeft een ruim aanbod in heel het land. We beschikken over een groot netwerk van bedrijven die o.a. graag zzp’ers inschakelen. Wanneer wij voor jou bemiddelen, gaan we op zoek naar opdrachten die aansluiten bij jouw vaardigheden en wensen.

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.