Skip to main content

NBBU lidmaatschap

De Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) is een brancheorganisatie. Deze behartigt de belangen van uitzendbureaus. De NBBU kent zijn eigen CAO, oftewel: de NBBU-CAO. Dit betekent dat Alertec Group zich altijd moet houden aan de gestelde regels in de CAO. Máár.., wat betekent dit voor jou?

Wat doet NBBU?
De Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) staat voor invloed, kwaliteit en vernieuwingen in de flexbranche. Zo vertegenwoordigen, faciliteren én adviseren zij hun (mkb-)leden. Er zijn vijf strategische doelen gesteld (NBBU, 2019):
- Het hebben van een invloedrijke positie op de arbeidsmarkt
- Het realiseren van toegevoegde waarde voor onze leden
- CAO-beheer
- Het creëren van innovatie
- Het waarborgen van kwaliteit

Wat betekent een NBBU  lidmaatschap?
Als een uitzendbureau aangesloten is bij het NBBU dan mag er betrouwbaarheid, transparantie, vakmanschap en kwaliteit worden verwacht. Daarnaast bezit deze ook het SNA-keurmerk. Voldoet een lid niet meer aan de lidmaatschapseisen? Dan wordt deze ontzet. Zo ben je als klant altijd verzekerd van een samenwerking met een vakkundig én betrouwbare partij!

Voordelen NBBU leden?
Een NBBU lidmaatschap heeft zo zijn voordelen. Alle leden worden voorzien van kennis en ontwikkeling in de flexbranche. Daarnaast zijn ze altijd op de hoogte over veranderingen in financiën en overige zaken. Als laatste werk je samen met goed opgeleide, professionele intercedenten. Vakmanschap staat bij hen hoog in het vaandel en kennen de markt als geen ander.