Pensioen vanaf dag 1

Vanaf Januari 2022 veranderen de regels betreft pensioenopbouw van uitzendkrachten.  Lees meer over de landelijke veranderingen, en de veranderingen binnen Alertec!

Lees verder

Korting op je zorgpremie

Werk je via een van de Alertec labels (Alertec, D-jobs of Topwurk) en zoek je nog naar een zorgverzekering? Wij helpen je graag een handje mee, want gezonde werknemers dragen bij aan een gezonde organisatie.

Lees verder

Intercedent, een leuk vak!

Heerlijk, die verse bonenkoffie! De brandstof voor een succesvolle dag…ik kan beginnen. Als intercedent heb je drie hoofdtaken: nieuwe klanten vinden, vacatures van de klant vervullen en kandidaten aan werk helpen.

Lees verder

Wij zijn bereikbaar!

Het kabinet heeft naar aanleiding van het coronavirus opgeroepen om de komende dagen zoveel mogelijk thuis te werken. Dit is erop gericht om verdere verspreiding van het coronavirus
zoveel als mogelijk te beperken.

Lees verder

Coronavirus informatie

Dat het coronavirus ook in Nederland is aangetroffen zal je vast niet ontgaan zijn. Via deze weg willen we je graag extra informeren over het virus en wat jezelf kunt doen om het verspreiden van het virus te minimalseren.

Lees verder

Ondernemerskrant

Als stabiele uitzendorganisatie tussen de mensen staan en zichtbaar zijn in de regio. Dat is in het kort waar de Alertec group voor staat.

Lees verder

Adresgegevens

  • Lavendelheide 18, 9202 PD  Drachten
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
© 2020 Alertec Group  - Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacyverklaring.