Intercedent, een leuk vak!

Heerlijk, die verse bonenkoffie! De brandstof voor een succesvolle dag…ik kan beginnen. Als intercedent heb je drie hoofdtaken: nieuwe klanten vinden, vacatures van de klant vervullen en kandidaten aan werk helpen.

Lees verder

Wij zijn bereikbaar!

Het kabinet heeft naar aanleiding van het coronavirus opgeroepen om de komende dagen zoveel mogelijk thuis te werken. Dit is erop gericht om verdere verspreiding van het coronavirus
zoveel als mogelijk te beperken.

Lees verder

Coronavirus informatie

Dat het coronavirus ook in Nederland is aangetroffen zal je vast niet ontgaan zijn. Via deze weg willen we je graag extra informeren over het virus en wat jezelf kunt doen om het verspreiden van het virus te minimalseren.

Lees verder

Korting op je zorgpremie

Vitale medewerkers dragen bij aan een gezonde organisatie. Vitaliteit staat voor energie. Voldoende energie is erg belangrijk, voor thuis én op het werk. Profiteer van een collectiviteitskorting op je zorgverzekering, maar ook van vele gezonde extra’s. 

Lees verder

Ondernemerskrant

Als stabiele uitzendorganisatie tussen de mensen staan en zichtbaar zijn in de regio. Dat is in het kort waar de Alertec group voor staat.

Lees verder

Wet Arbeidsmarkt in Balans

De kranten staan bol van de wijzigingen in de wet die consequenties hebben voor zowel uw organisatie als de uitzendbranche. Wilt u weten wat deze veranderingen voor u betekenen? Wij leggen het graag uit.

Lees verder

Onze certificeringen

Certificeringen zijn ontwikkeld door en voor de uitzendbranche. Deze certificeringen zorgen voor veiligheid van de werknemer, duidelijkheid tussen werknemer en werkgever en ze laten de betrouwbaarheid van een uitzendbureau zien.

Lees verder

  • 1
  • 2

Adresgegevens

  • Lavendelheide 18, 9202 PD  Drachten
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
© 2020 Alertec Group  - Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacyverklaring.