Skip to main content

Bouw personeel

Onze recruiters hebben ruime ervaring in het selecteren van diverse bouw-gerelateerde functies.

Vanuit onze vestiging in Drachten (Frl.) werven we onze medewerkers met name in de noordelijke provincies. Wij ervaren dat de motivatie bij personeel uit het noorden hoog ligt. Zo is reisafstand voor hen geen probleem. In onze vestiging Elst (Gld.) ligt de focus op de zuidelijkere provincies. We kunnen u daardoor landelijk voorzien in een behoefte aan betrouwbaar en vakkundig personeel.
 

 

Veiligheid voorop

Onze ervaren vakmensen komen met een standaard pakket hand- en elektrisch gereedschap en uiteraard voorzien van PBM’s naar uw projecten. Mocht er specifieker gereedschap nodig zijn zoals een compressor of las-trafo hoeft u dit enkel aan te geven en nemen wij dit direct mee in de offerte.
 
 

Voordelen flex personeel van Alertec

  • Flexibele afstemming van personeelsbezetting op het aanbod van werk.
  • Snelle en eenvoudige oplossing bij ziekte, vakantie en verlof van eigen medewerkers.
  • Geen werkgeversrisico als ziekteverzuim, langdurige arbeids-ongeschiktheid en re-integratie trajecten (Wet poortwachter)
  • Geen administratieve rompslomp bij de loonadministratie
  • Verminderen van leegloop.
  • Spreiding van risico’s.
  • Geen hoge kosten bij ziekte of WIA.

Flexibilisering van arbeid kent veel vormen. Het kan gaan om een uitzendkracht als tijdelijke vervanging bij ziekte of voor de opvang van werkpieken, het uitbesteden van een langdurig project of detachering van een professional. Alertec Bouw staat garant voor een tijdige loonbetaling van medewerkers en de juiste afdracht van premies aan UWV en Cordares.
 

 

Waar heeft u snel flex personeel nodig?

Als u direct flexibel personeel in het noorden van het land wilt inzetten hoeft u enkel contact op te nemen met ons kantoor in Drachten. 
Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw wensen of bel even naar 088 - 4004590 om uw personeelsprobleem op te lossen. 

Heeft u personeel in het zuiden van het land nodig? Stuur u wensen dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 088 - 4004565.
Ook kunt u het contactformulier invullen, Alertec Bouw is uw partner in het leveren van vakkundig en betrouwbaar bouw personeel.