Skip to main content

Recruitment onder één dak

  • Groot netwerk van kandidaten 
  • Direct persoonlijk contact
  • Ruim 2000 voorgaande relaties ontzorgd 
De Alertec Group volgt de richtlijnen van het RIVM. Meer info>>

Zo werken wij

Wij begrijpen dat een goede match vaak meer is dan alleen een aansluitend profiel. We luisteren naar de persoonlijke wensen van onze opdrachtgevers én werkzoekenden. Bij Alertec hebben we korte communicatielijnen, hierdoor kunnen we snel schakelen en beslissingen nemen.

Recruitment

onder één dak!

Voor welke branche zoekt u personeel?

Techniek

De intercedenten van Alertec hebben scholing en ervaring op het gebied van metaal en techniek, zodat zij precies weten welke vakkracht bij uw bedrijf past.

Allround

Voor allround personeelsvraagstukken kunt u terecht bij onze labels D-jobs en Topwurk. Zij maken de juiste match op de arbeidsmarkt.

Bouw

Bouwpersoneel kent veel specifieke spelregels. Bij Alertec-bouw zorgen we ervoor dat we al deze regels kennen en toepassen! 

Op welke basis wilt u personeel inlenen?

Uitzenden

De Alertec group is dé specialist op het gebied van personeelsoplossingen voor het MKB. Voor iedere banche een gespecialiseerd label.

Internationaal

Bij een schaarste van Nederlandse vakkrachten werken wij nauw samen met vaste internationale recruitmentbureau's om buitenlandse vakkrachten te leveren.

ZZP

ZZP-bemiddeling houdt in dat wij bemiddelen tussen ZZP-ers en opdrachtgevers. Wij koppelen opdrachtegvers aan ZZP-ers.

De oplossing voor uw vraagstuk

Flexibilisering van arbeid kent veel vormen. Het kan gaan om een uitzendkracht als tijdelijke vervanging bij ziekte of voor de opvang van werkpieken, het uitbesteden van een langdurig project of de detachering van een professional.

Werken bij de
Alertec Group

Wil je aan de slag bij Alertec? Dat kan. We zijn altijd op zoek naar starters en professionals voor onze vestigingen in het land of ons hoofdkantoor.