De juiste vakkracht
op de juiste plek

Contact

Topwurk Dokkum
Holwerderweg 29
9101 PA Dokkum
088 – 4007610
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Topwurk

Bij Topwurk willen we niet alleen laten zien wát we doen, maar ook hoe we dat doen en waarom. We werken met korte lijnen, zijn persoonlijk en werken doelgericht. We denken graag mee over vraagstukken binnen uw bedrijf.

Topwurk denkt met u mee en neemt de zoektocht naar personeel geheel of gedeeltelijk van u over. Onze persoonlijke en actieve benadering wordt gewaardeerd door onze uitzendkrachten. We zijn niet alleen professioneel maar voelen ons betrokken in de dienstverlening van alle branches en sectoren.

Wij begrijpen dat een goede match vaak meer is dan alleen een aansluitend profiel en luisteren maar de persoonlijke wensen van onze opdrachtgevers en uitzendkrachten. Bij Topwurk hebben we korte communicatielijnen, hierdoor kunnen we snel schakelen en beslissingen nemen.

Personeel nodig?

Heeft u (tijdelijk) personeel nodig, dan bent u bij Topwurk aan het juiste adres. Wij kennen de steeds grilliger markt waarbij snelle aanpassing van de personele bezetting noodzakelijk is. Denk ook aan toename van deeltijdwerk, kostenbeheersing en outsourcing van productiewerkzaamheden.
 

Voordelen van het flexibel inzetten van personeel:

  • Flexibele afstemming van personeelsbezetting op het aanbod van werk.
  • Snelle en eenvoudige oplossing bij ziekte, vakantie en verlof van eigen medewerkers.
  • Verminderen van leegloop.
  • Spreiding van risico’s.
  • Geen hoge kosten bij ziekte of WIA.

Flexibilisering van arbeid kent veel vormen. Het kan gaan om een uitzendkracht als tijdelijke vervanging bij ziekte of voor de opvang van werkpieken, het uitbesteden van een langdurig project of de detachering van een professional.

Adresgegevens

  • Lavendelheide 18, 9202 PD  Drachten
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
© 2020 Alertec Group  - Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacyverklaring.